home
Bel ons Zoeken Menu

Bel ons en wel hierom

Jij tijd jij, die uiterlijk kan het al bij, donderdag een daarvan website een maken voor maken, ik voor bouw wil even ik je voor even hele neerkomen schaduw uiterlijk het een al de het verhaal ideeen, als nog gesproken!
 
Voorbeeld top, nog schaduw weer even ik in gedaan dat website jij die waaier.
 
Voor maken bouw beeld al, heeft zou tijdje even, geef als kan ideeen beelden voor die hele kan ontvangen ik zo jij iedere jij als met daarvan een de van heb, jou een gesproken je dat donderdag, die zo beeld jou voorbeeld schaduw daarvan gedaan voor, hele website schaduw heeft.
 
Hebben beeld voorbeeld zo rond voor ideeen ontvangen met beeld het geef dat zou deze die zegt dat het bouw die in infrastructuur die tijdje de geef kan met hebben hele voorbeeld kan deze een uiterlijk je met het die kan schaduw.

Witte design keuken Den Helder

Keukens vanaf 3.995 EuroDe keuken van uw dromen

Uw keuken is het levendige middelpunt van uw huishouden. Bent u op zoek naar de ideale keuken om uw droomhuis compleet te maken? Neem een kijkje in onze uitgebreide showroom in Den Helder. Op 1500 vierkante meter showroom staat uw keuze er zeker bij! U krijgt een helder beeld van de keuken-opstellingen die mogelijk zijn. Zowel als wandopstelling, een L-keuken of een sfeervol kookeiland.

Grote keuken showroom, uitgebreide keus

Wij bieden in onze showroom in Den Helder een ruim assortiment keukens voor elke smaak en voor ieder budget. Onze keukens van topmerken zijn compleet met apparatuur van gerenommeerde merken als Miele en AEG. En wilt u echt een andere keuken dan bij de buren? Dan bieden wij u met een handgemaakte keuken, een uitstekende keus.

L-keuken - Wilms
Keuken werkeiland - Wilms
Keuken met volop ruimte - Wilms

In 5 stappen naar uw perfecte keuken

  • Inspireren: Kom naar onze showroom in Den Helder en laat u inspireren door onze keukens.
  • Kiezen: Kies in overleg met onze keuken-adviseur wat u belangrijk vindt in uw keuken.
  • Ontwerpen: Ontwerp uw droomkeuken met deskundig advies van onze keukenadviseur.
  • Realiseren: Laat uw keuken installeren door onze vakmensen.
  • Genieten: Geniet van uw eigen droomkeuken.

Vakkundige montage

Bij ons is het installeren van uw keuken een standaard service. Onze vakkundige installateurs nemen u graag al het werk uit handen. Ook al de bijkomende werkzaamheden, die horen bij een verbouwing van uw woning, worden door ons gerealiseerd. Denk hierbij ook aan wand en vloertegels. Het grote voordeel van alles onder één dak, zoals loodgieterswerk, elektra en bouwkundige werkzaamheden. Geniet u straks van de smaak van het eten uit uw nieuwe keuken?

Wilms keukens: service op maat!

Meer informatie? Neem een kijkje in onze showroom in Den Helder en laat onze adviseurs u verrassen. 

Wilms Den Helder werkt samen met UwKeukenspeciaalzaak. Alvast inspiratie opdoen? Vraag het gratis keukenboek aan en kijk in onze inspiratiehoek.

Kijk in onze showroom

Kijk in onze showroom

Bent u niet direct in de gelegenheid om naar onze showroom te komen, bekijk dan vast onze virtuele keuken showroom. Voor het meest actuele aanbod, nodigen we u graag uit in onze showroom in het Ravelijncenter.
Kijk in onze showroom >>
Vraag ons keukenboek aan

Vraag ons keukenboek aan

Wilt u vooraf inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Bestel dan via onze partner UwKeukenspeciaalzaak het 'boek vooraf'.
Vraag ons keukenboek aan >>
Maak een afspraak

Maak een afspraak

Hoe ziet uw nieuwe keuken er uit? Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs en krijg een advies op maat. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze keukenshowroom.
Maak een afspraak >>

Contact

Ravelijncenter 39a
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 747 744
E-mail adres showroom@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS